Polgármesteri köszöntő

Szeretettel köszöntök minden idelátogatót, érdeklődőt, aki honlapunkat böngészi. Tegye ezt ismeretlenként, helyi lakosként, elszármazottként, vagy ismerősként!

A honlap célja, hogy megismertessük településünk múltját, jelenét és mindennapjait.

Szeretnénk a lakosságot minél több hasznos információval ellátni és mindenkivel megosztani az itt zajló eseményeket.

Marcaltő község nagy múltú, rendkívül gazdag hagyományokkal rendelkező település. A kíváncsi látogatónak akár személyesen, akár honlapunkon keres fel minket, mindenképpen tudnia kell, hogy Marcaltő mint település valójában két részből áll.

Az anyatelepülés Marcaltő. Tőle 7 kilométerre található a 270 lelkes Ihászpuszta, mely a távolság miatt mintegy önállóan éli mindennapjait.

Marcaltő a Rába és a Marcal folyók által közrefogva fekszik a Kisalföld és a Bakonyalja találkozásánál. Nyugodtan állíthatom egyedülállóan szép természeti környezetben!

Ihászpuszta, a valamikori Pápai Állami Gazdaság, ma Agroprodukt Zrt. különböző üzemrészei között elhelyezkedő településrész, mely nagy mezőgazdasági hagyományokkal bír.

Településünk lakói nagyon igyekvő, a környezetükre igényes, rendkívül vendégszerető emberek. Ezt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk.

Bízom benne, hogy minél többen, minél gyakrabban látogatnak honlapunkra!

Czupper András polgármester