Bűnmegelőzés - Előadás

marcalto bunmegelozes

Bűnmegelőzés - Előadás 2016.05.26

BŰNMEGELŐZÉS - ELŐADÁS

Helyszín, időpont: Marcaltői Művelődési Ház, 2016. május 26. csütörtök, du.16.30 óra
Előadó: Császárné Elek Veronika, rendőr alezredes (Pápai Rendőrkapitányság)

Napjainkban egyre több időskorú válik károsulttá, áldozattá betörők, besurranók és trükkös tolvajok, támadása által. A bűnelkövetőket a korcsoport sajátos élethelyzete, romló egészségi állapota, egyedülléte motiválja, melyek együttese a védekező képességüket gyengíti.

Közös érdek, hogy megvédjük őket, azonban eléréséhez a társadalom és a helyi közösségek, valamint az igazságszolgáltatás szerveinek összefogása szükséges. Az érintett korosztály tagjainak felkészítése fontos tényező, amiért a rendőrség fokozott erőfeszítést tesz. Első lépés a tájékoztatás a várható támadásról és a védekezés lehetőségeiről. Értékeik és személyük védelmében saját maguk is sokat tehetnek!

A tudatos és rendszeres odafigyelés, az időben történő tájékoztatás elősegíti a biztonságot. Bűnmegelőzéssel kapcsolatos előadás nem csak az idős korosztályt érintheti, a település bármely lakosa áldozattá válásának elkerülése érdekében hívtuk ismételten meg klubunkba Császárné Elek Veronika, rendőr alezredest (Pápai Rendőrkapitányság)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Marcaltői Napraforgó nyugdíjas klub,Malkovitsné Gyöngyi

 

Csóti Közös Önkormányzat :

  • 1
  • 2

Várjuk Önt!

Településünk lakói nagyon igyekvő, a környezetükre igényes, rendkívül vendégszerető emberek. Ezt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk.

Czupper András

 

 

 

Magyar Falu Program logo web

 

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 004
  +36 89 347 004
 8532 Marcaltő, Fő tér 13.

Kövessen minket a FB-on!

 

befektetes a kovobe