Megvalósuló nyertes pályázat

meghivo magyar kultura napja marcalto

Megvalósuló nyertes pályázat

 

 magyarfalu logominiszterelnokseg bethlen gabor logo

Megvalósuló nyertes pályázat a Marcaltő-Ihász Kulturális és Sportegyesületnél

Egyesületünk a Marcaltő-Ihász Kulturális és Sportegyesület A „Magyar Falu Program Falusi Civil alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című pályázati kiírásra az FCA-KP-1-2020/1-000542 pályázati azonosító számon „A Marcaltő-Ihász KSE mindennapi tevékenységének működéséhez szükséges épületfelújítás” címmel 5.998.044 Ft támogatásban részesült.


Mivel a tűzoltószertár központi helyen áll a falu Fő terén, ezért is fontos volt, hogy megóvjuk külső és belső állagát és a faluhoz méltó kinézetet kapjon. A projekt során elnyert beruházásban szereplő ingatlan felújítása megtörtént. Ennek során az alábbi munkafolyamatok történtek meg: nyílászárók cseréje, belső munkálatok, külső homlokzat felújítása, légkondicionáló beszerzése. Ezáltal az épület mindhárom helyisége új "öltözetet" kapott.

 

 Marcalto Ihasz Kulturális es Sportegyesulet

 

Sportkörünk fontosnak tartja a település életében a szabadidő és versenysport fellendítését, utánpótlás nevelést, kulturális események megszervezését. Ezáltal a beruházás által, ez az épület is egy modern külső és belső "öltözetet" kapott, amivel megelőztük, hogy egy újabb épület menjen tönkre.

Csóti Közös Önkormányzat :

  • 1
  • 2

Várjuk Önt!

Településünk lakói nagyon igyekvő, a környezetükre igényes, rendkívül vendégszerető emberek. Ezt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk.

Czupper András

 

 

 

Magyar Falu Program logo web

 

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 004
  +36 89 347 004
 8532 Marcaltő, Fő tér 13.

Kövessen minket a FB-on!

 

befektetes a kovobe