Tájékoztató Választás 2018

valasztas 2018

Tájékoztató - Választás 2018

TÁJÉKOZTATÓ

2018. április 8-án kerül sor Magyarországon az országgyűlési képviselő választásra. A szavazóhelyiségek reggel 6 órától este 7 óráig lesznek nyitva. Eddig adhatják le szavazataikat a választópolgárok.

Marcaltőn a Védőnői Tanácsadó épületében, Ihászon az Orvosi rendelőben van a kijelölt szavazóhelyiség.

A választásra jogosultaknak fontos, hogy magukkal hozzák a szavazáshoz érvényes okmányaikat, mely lehet a személyi igazolvány, jogosítvány vagy esetleg útlevél. Ezen kívül fontos, hogy lakcímkártyájuk is önöknél legyen.

Amennyiben kiderülne, hogy az okmány esetleg nem érvényes, lehetőségük van megújításra. A kormányablakok mind szombaton, mind vasárnap nyitva állnak az ügyfelek előtt hosszabbított nyitva tartással este 7 óráig.

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy április 6-án pénteken 16 óráig lehet átjelentkezési kérelmet benyújtani interneten keresztül a valasztas.hu honlapon, vagy a papír alapú nyomtatvány kitöltésével és benyújtásával.
A nyomtatvány letölthető a valasztas.hu honlapról, vagy hivatalunkban kérhető.

Mozgóurna iránti igényüket a szavazás napján, vasárnap 15 óráig van lehetőségük benyújtani az arra rászorultaknak. Erre a választás.hu honlapon a nyomtatvány kitöltésével és beküldésével, illetve írásban, papír alapon van lehetőség! A nyomtatvány letölthető a valasztas.hu honlapról, valamint a szavazás napján a szavazóhelyiségben.

                                                                                 Helyi választási iroda

Csóti Közös Önkormányzat :

  • 1
  • 2

Várjuk Önt!

Településünk lakói nagyon igyekvő, a környezetükre igényes, rendkívül vendégszerető emberek. Ezt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk.

Czupper András

 

 

 

Magyar Falu Program logo web

 

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 004
  +36 89 347 004
 8532 Marcaltő, Fő tér 13.

Kövessen minket a FB-on!

 

befektetes a kovobe