Hirdetmény előzetes tájékoztatás - Kérdőív

kerdoiv marcalto

Hirdetmény előzetes tájékoztatás - Kérdőív

HIRDETMÉNY 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Marcaltő, Várkesző és Malomsok Község Önkormányzata megkezdte a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítését. A Képviselő-testületeknek – a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvénynek megfelelően, és a település építészeti karakterének minőségi alakulása érdekében – 2017. október 1-ig településképi rendeletbe kell foglalnia a településképre vonatkozó előírásokat. A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletnek megfelelően a teljes közigazgatási területre készülő településképi rendelet szakmai megalapozására településképi arculati kézikönyvet (TAK) kell készítenie.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, partnereket, hogy a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítése tárgyában az érintett önkormányzatok - a honlapján és a hirdetőtáblán történő tájékoztatáson kívül - lakossági fórum keretében is tartanak előzetes tájékoztatást melyek az alábbiak szerint alakulnak:

Település A fórum helye Időpontja Kapcsolat
Várkesző

Települési Önkormányzat

Várkesző, Kossuth u.

2017. augusztus 10.

900 órakor

Marcaltő

Települési Önkormányzat

Marcaltő, Fő tér 13.

2017. augusztus 10.

1000 órakor

Malomsok

Települési Önkormányzat

Marcaltő, Fő tér 19.

2017. augusztus 10.

1100 órakor

A településképi arculati kézikönyv összeállítása során számítunk a lakosság, a civilek és a partnerek aktív részvételére! Kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg a fórumot! Javaslatokat, észrevételeket, véleményt lehet nyilvánítani a megrendezésre kerülő lakossági fórumon, vagy írásban a fenti kapcsolattartásra megjelölt elektronikus címre megküldeni.

Az észrevételeket 2017. augusztus 20.-ig várjuk.

Köszönettel:

Ferencz Dezső

polgármester

Sandl Zoltán

polgármester

Fintáné Dóra Mária

polgármester

 

 

pdf icon

 

A képre kattintva PDF formátumban letölthető a kérdőív.

 

 

 

 

 

 

 

 

Csóti Közös Önkormányzat :

  • 1
  • 2

Várjuk Önt!

Településünk lakói nagyon igyekvő, a környezetükre igényes, rendkívül vendégszerető emberek. Ezt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk.

Czupper András

 

 

 

Magyar Falu Program logo web

 

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 004
  +36 89 347 004
 8532 Marcaltő, Fő tér 13.

Kövessen minket a FB-on!

 

befektetes a kovobe